• Gingalló ajándékutalvány

  • Itt a 2015. téli kollekció!

    Táblás csokoládék és bonbonok az ünnepekre, ajándékba, és a hétköznapokra.

  • Gingalló Csokoládéműhely

  • Táblás csokoládék

  • Gingalló

Chocolatier

Godó Viki

viki2
Az elmúlt tíz évben, mióta Etyeken élek, számos olyan fesztivál valósult meg itt, és tucatnyi olyan vállalkozás indult el, amelyek minőségi gasztroélményt kívánnak nyújtani a faluba érkező vendégeknek. Ezek azok a kezdeményezések, amelyek mára ismertté tették a települést, amelyek miatt érdemes idelátogatni. Engem is az itt élők inspiráló közössége ösztönzött arra, hogy csokoládéval kezdjek foglalkozni.

Az új vállalkozás érdekében “chocolatier” képesítést szereztem egy magyar és egy kanadai képzésen, majd családommal és egy barátunkkal 2013-ban elkezdtük a közös munkát. Elindult a Gingalló Csokoládé.

A Gingalló célja egy olyan műhely létrehozása, amely csokoládéban valósítja meg mindazt, amit Etyek a bor és a gasztronómia egyéb területein jelent: kreativitást, minőséget, a természeteshez való ragaszkodást.

Törekszünk arra, hogy vásárlóink és vendégeink felfedezzék a minőségi csokoládék értékeit, és ezen a téren is tudatosan vásároljanak – akár maguk akarnak elmerülni a Gingalló csokoládé élvezetében, akár barátaiknak és családjuknak akarnak kedveskedni.

kreativitás, minőség,

ragaszkodás ahhoz, ami természetes

Legfrissebb cikkeink

Blog

Termékeinket – elsősorban bonbonokat és táblás csokoládékat – hagyományos módszerekkel készítjük műhelyünkben.

Vedd fel velünk a

Kapcsolatot!

nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet